Видове Efbet електронни спортове

Като всяко ново нещо и електронните спортове станаха бързо популярни. Те предлага същата силна емоция, като тази да наблюдавате мача по на живо, но от удобството на собствения си дом. Също така, когато направите залагане, можете да изберете двата отбора, които искате да видите в сблъсък. Можете да залагате от всяка точка на света, а също така да се запознаете с компютърните игри, които се предлагат.

На какви спортове можем да заложим?

Ефбет са се постарали да сложат в секцията интересни турнири, на които да заложите. Достатъчно е да отидете в „Електронни спортове“ от менюто, което се намира в лявата част на сайта. От вас се изисква да направите прогноза. Ето и ESPORTS, които са включени в системата на игрите:

Counter Strike: GO

DOTA 2

LEAGUE OF LEGENDS

StarCraft 2

WarCraft 3

Heroes of the Storm

Overwatch.OGN OW

Както виждате игрите, на които можете да залагате са от различни жанрове. Сред тях има най-чето стратегически игри, но можете да попаднете и на спротни залагания.

Видовете пазари за електронни спортове в Efbet

Както на обикновените, така и тук играчите могат да залагат на няколко възможности. Можете да изберете да заложите на това кой ще победи пръв или пък ще е втори. Дадени са възможности и за азиатски хендикап или пък други игри, които има своите условия. Разбира се, ако участвате на по-сложни пазари, можете да спечелите повече, тъй като коефициентите са по-големи. Всички тях можете да видите в тази секция, а любителите на изброението по-горе игри могат да спечелят много и с минимални средства.

Електронни спортове на живо

За да бъдат емоциите и забавлението на високо ниво, Ефбет предлага и електронни игри на живо. С напредъка на времето коефициентите се променят и това дава възможност на потребителите за по-големи печалби. Можете да следите промените директно от секцията за „На живо“. Отразяват се и промените по коефициентите. Тези игри са интересни, тъй като държат участниците в напрежение през цялата игра или дори шампионат.

Заключение

Като заключение можем да кажем, че букмейкърът харесва иновациите и се стреми да обхване всички групи играчи. Със сигурност си струва да опитате и се надяваме да има още възможности, така че да проследяваме максимално събитията с електронните спортове и да се правят повече прогнози. Накратко казано, това е един страхотен начин да се забавлявате от всяко място и да печелите, дори много повече на обикновените спортни залагания. Не забравяйте да се запознаете с правилата, за да постигнете максимален успех.