Efbet футболни залози

Футболът е един от многото спортове за залози, които се предлагат при букмейкъра. Той е един от най-популярните спортове, така че всички букмейкърите се стремят да осигурят все по-нови събития и силни емоции. В тази статия ще разгледаме футболните залози и какви пазари се предлагат при Efbet.

Какви футболни залози присъстват при букмейкъра?

Българският вариант на букмейкъра предлага много възможности за залагане. Тук не става въпрос само за футбола на европейско ниво, но можете да залагате и на страни, които са извън съюза в това число Венецуела, Гана, Бразилия и други. Всички надпревари са достъпни в раздел „Футбол“, който се намира в лявата част на екрана.

В самото начало на сайта можете да видите предложенията за залагане, както и какво се случва във всяка една точка на света. Ако не искате да се ровите дълго из секциите, можете да видите всичко не едно място в раздела „Мултибет“, която е създадена, за да улесни феновете на един от най-големите спортове в света.

Операторът е поставил и опция, чрез която можете да видите мачовете за следващите от 3 до 72 часа като времето се редува. Заедно с двубоите от висшите лиги са наредени и такива от младежките надпревари. За да заложите е необходимо да изберете желаното събитие и след това да направите залог от 1 , X или 2.

Какво представляват пазарите на Ефбет?

Стандартните залози са свързани с изхода от двубоите. Залагате на това дали даден отбор ще спечели, загуби или ще има равенство. Има и други опции, които са по-известни като пазари. Всеки един индивидуален пазар носи и по-голям шанс за победа.

Парите от залог могат да бъдат от следните възможности: двоен шанс, хендикап, брой голове, краен изход от двете полувремена, точен резултат, резерва да отбележи и много други възможности. Тези опции за залагане са доста по-печеливши, отколкото да заложите на това какъв ще бъде крайният резултат.

Има и пазари, които са загубилите отбори, равенства или пък сменени играчи. Има и такива, които са свързани с това дали ще има дузпа или не.

Efbet Футболни залози „На живо“

Този вид залози са още по-интересни. Феновете могат да следят резултатите в реално време, да броят дузпите, червените и жълтите картони. И тук има различни пазари, за да превърнете играта в истинско преживяване. За да направите залог на живо е необходимо да натиснете бутона “На живо”, който се намира в горното меню на вашите екрани и след това кликнете на “Футбол” от менюто в ляво.

Също така, имате и достъп до функцията Кеш аут, ако мачът не върви според очакванията ви и да намалите загубата.

Обобщение

Като обобщение можем да кажем, че това е нов начин на Ефбет да зарадва своите почитатели. Струва си да се опита дори само заради самото изживяване и високите коефициенти. Освен това, като най-големият букмейкър у нас, ще получите и доста промоции и изненади.