Игри на живо в Efbet

В началото на август през 2018 година се появи една много очаквана и желана секция от феновете на Ефбет, а именно игрите на живо. В тази статия ще обясним подробно за тях и как можете да се включите.

Защо си заслужава да играете?

Когато има едно обучено крупие, то игрите на живо са истинско удоволствие. Също така, в игрите на живо и е включено и казиното, което има свой дилър, който е готов да ви предложи истинско изживяване в удобството на дома ви. Повечето известни букмейкъри разбират важността на това и Ефбет не прави изключение. Можете да получите Ефбет бонус код при създаването на акаунт, който е в размер на 110 лева за залози. Има и чудесни бонуси за игрите на живо, но ще ги разгледаме по-надолу.

Какво трябва да знаем за тях?

Първо трябва да видим какво е нужно да направим, за да стигнете до тези игри. Можете да следвате стъпките, които ще предложим по-долу.

Първо трябва да влезете в акаунта си, а след това да се насочите към Live Games, което е отбелязано с надписа New.

Ако искате да правите залози, трябва да сте с активиран акаунт и да имате известна сума като депозит, с която да направите своите първи залагания.

Кои са предложенията в секцията?

Има няколко игри, които се предлагат в секцията: Зар, щастливи, 7 щастливи, 6 щастливи, 5 война с карти, залагане на покер Колело на късмета.

Всяка една игра е подробно обяснена и можете да откриете инструкции в хипервръзката, която се намира под тях „Как се играе?“. Тук е мястото да разберете за правилата и да отделите малко време, за да определите каква точно е целта ви, вместо да го спестите и да загубите няколко залога. Ще се запознаете със специалните случаи и лимита на залозите.

Как можем да направим успешен залог?

За да направите успешен залог не е трудно, нужно е да следвате следните стъпки:

• Влезте в профила си.

• Заредете сметката си, ако не сте го направили.

• Изберете желаната категория и вида на залога.

• Въведете сумата, която искате да заложите.

• Ако сте сигурни, че това искате, то натиснете бутона „Постави залог“.

Ефбет като всеки един букмейкър иска да зарадва своите фенове с нови и нови неща. Тази категория е едно от тях, а също така са осигурили и професионални дилъри, които ще ви помогнат. Хубаво е да се запознаете добре с правилата, за да може играта ви да бъде ефективна. Запомнете, че успехът не е само до късмет, но и до добрата подготовка.