Възможно ли е Efbet да лимитира играчи?

До този момент няма информация дали букмейкърът е ограничавал акаунти, но като всеки друг той има право да го направи. В тази статия ще разгледаме при какви обстоятелства може вашия акаунт да бъде ограничен. Идеята е да ви посочим различните варианти, така че да ги имате предвид и да правите безпрепятствени онлайн залагания.

Каква е процедурата?

Ако оператор забележи, че правите рискования действия, то той може да наложи ограничения върху сметката ви. Ограниченията не ви спират да влизате в сайта, но пък може да имате проблем при правенето на конкретни залози.

Какви видове ограничения съществуват в Ефбет?

Има няколко вида ограничения, които съществуват и е добре да се запознаете с тях. Най-често те засягат сумите на залагания и някои функции. Ще изброим най-често срещаните, така че да добиете представа.

Лимит върху максималния залог. Ако често правите големи залози и печелите, може да попаднете под вниманието на букмейкъра. В случая, той може да сложи ограничение върху максималните залози, които правите. Например, ако сте правили залози от 500 лева, сега ще можете да правите най-много от 10 или 20 лева.

Лимит върху времето за залагане. Обикновено приемането на залагане се случва до 6 секунди. Когато обаче акаунтът ви е ограничен, то това време може да достигне до 30 и повече секунди.

Блокиране на опцията за затваряне на залог. Това може да се служи, когато букмейкърът забележи, че твърде често използвате тази опция. Не са малко случаите, в които потребители са опитвали да манипулират системата и да печелят по този начин. Когато това бъде забелязано, има вероятност да не получите печалбите си и те да не бъдат отразени в баланса ви.

Ограничаване на други функции. Това може да се случи, ако не сте направили верификация на профила си и букмейкърът да не ви разпознае от редовните си клиенти. По този начин може да нямате достъп до други опции.

Разбира се, това е първият букмейкър в България и той е с изградена репутация. Това означава, че няма да ви блокира за какво ли не. Но това не ви освобождава от отговорност да се съобразите с правилата, които можете да откриете в сайта.

Как можем да се предпазим от ограничение?

Като заключение ще споделим с вас някои неща, които можете да направите, за да не бъдете ограничени.

• Бъдете внимателни в тегленето, тъй като Ефбет може да има затруднения към изплащането. Съветваме ви да направите някаква солидна печалба и тогава да изтеглите.

• Верифицирайте акаунта си, за да покажете, че сте редовен клиент. Ако не направите може да сте причина за пораждане на съмнения.

• Регулирайте залаганията си и понякога залагайте на мачове, които не са толкова известни. Така няма да се набивате на очи за определена стратегия.

• Спазвайте правилата и това е най-сигурният начин акаунтът ви да не бъде ограничен от оператор.