Как можем да добавим събития в Efbet “Мои фаворити”?

Вече ви е омръзнало да прескачате през секциите, за да откриете желаното събитие, то вече от Ефбет са осигурили раздел Моите фаворити, където можете да ги поставите и да облекчите достъпа до тях.

Как можете да добавите събития в категорията?

За да можете да добавите събития, трябва да влезете в акаунта си. Секцията се намира в лявата част на екрана ви и там можете да видите всички видове спортове, на които можете да заложите. Когато прибавите събитие, то ще отиде директно там и ще можете по всяко време да го следите и контролирате, без да имате някакви препятствия.

Първо трябва да изберете спорт от лявата част. Например, избирате футбол и след това трябва да изберете държавата, в която искате да видите събитията. За България имате достъп до Първа професионална Лига. Срещу името има звездичка, която трябва да натиснете, за да добавите събитието в Моите фаворити.

След като го направите и отворите Моите фаворити ще видите българското първенство в желаните залози. Можете да добавите и други, които искате да следите и да залагате на двубоите по всяко време.

Друг начин за добавяне е да натиснете на звездичката в началото на определен маркет. Избирате България и футбол, пред вас се появяват възможности за залагане. Вдясно от тях се появява звездата, която можете да натиснете и да се появят в раздела с фаворитите и така да следите развоя по-лесно.

Как можем да премахнем събития от секцията?

Премахването става като добавянето. Отидете в раздела, изберете желания спорт за премахване и отново натиснете звездичката. По този начин бързо и лесно можете да добавите и махате спортове, а след махането да освободите място за други дисциплини, които искате да следите и да не изпуснете развоя при мачовете.

Заключение

Като заключение можем да кажем, че Ефбет са измислили начин как бързо и лесно да стигнете до това, което търсите. С този раздел те ви спестяват време и можете да следите това, което е важно за вас по всяко време и от всяко място. Функцията е достъпна през декстоп, мобилна версия и апликация. На по-късен етап може добавените събития могат да се появяват сред така наречените любими срещи, които често излизат в началото. Така ще можете още по-бързо да видите резултатите или пък да гледате двубоите. Без съмнения това е едно удобство, от което е хубаво да се възползвате и да спестите време, енергия и да се отдадете на приятни емоции в края на работния ден.