Начини за депозиране в Efbet

За да можете да правите залози, трябва да депозирате конкретна сума в акаунта си. Букмейкърът е улеснил своите клиенти като е постановил различни начини за правене на депозит. Сумата, която вкарате, ще се отрази в баланси ви, за да можете да знаете с каква сума разполагате при правенето на залози. В тази статия ще поговорим за начините за правене на депозит. Ако все пак имате затруднения в правенето на депозит, желателно е да се обърнете към букмейкъра за разрешаването на проблема.

Стъпки при депозиране в Ефбет

Ще изброим 5 стъпки, които е добре да следвате при правенето на залог. Стъпките са бързи за изпълнение, а депозираните средства почти веднага ще се появят в баланса ви, така че да можете да играете веднага.

1. Влезте в сайта чрез своето потребителско име и парола.

2. На главната страница горе в дясно ще видите „Депозит“. Трябва да кликнете там.

3. Пред вас ще се отвори прозорец с методите за депозиране.

4. От този прозорец трябва да изберете метод за захранване на сметката ви.

5. След като изберете един от методите, напишете сумата, която искате да депозирате и въведете паролата си. При някои методи може да се наложи да напишете и допълнителни данни като номер на банковата си сметка, карта или друга информация.

Какви са начините за правене на депозит?

Ефбет предлага 8 начина за правене на депозит. Сред тях са електронни портфейли, банкови карти, ePay, EasyPay, Кештерминал и банков превод. Само при банковият превод минималната сума за депозит е 20 лева, а при всички останали е 10 лева. Кредитните или дебитните карти, които можете да използвате са Visa, Visa Electron, Mastero и MasterCard, като захранването през тях става веднага.

Букмейкърът е направил депозирането на средства лесно и удобно за всеки като е предоставил различни начини за това. Уверяваме ви, че няма да имате затруднения, а и ще бъде удобно където и да се намирате. Тези опции са напълно достатъчни за всички клиенти на Ефбет.