Как се прави лимит на депозит в Efbet?

Букмейкърът иска да предостави забавления, а не зависимост и поради тази причина предоставя опция за лимит на залозите. По този начин залагането не се превръща във фикс идея. Разумното залагане е задължение на букмейкъра, а поставянето на лимит наистина е едно добро решение.

Как се поставя лимит?

Първо трябва да влезете в профила си. От диалоговия прозорец изберете „Лични данни“, а оттам кликнете на „Лимит на депозит“, където ще сложите желаната сума. След това въдете паролата си и натиснете „Промяна“. Можете да посочите и периода, за който искате да важи лимитът. Имате възможност от 1 ден до 1 година.

Ако сте изпълнили всички стъпки, то успешно сте направили лимита. Когато искате да го прекратите, просто отидете на период и въведете „Неактивен“. По този начин показвате на системата, че не искате да лимитира вече залозите ви.

Какво е мнението ни за тази опция?

Много от играчите се увличат и наистина нямат мярка в залаганията. От това страдат не само те, но и техните близки и приятели. Поради тази причина от букмейкъра са сложили тази опция, която наистина е добра и ние я приветстваме. По този начин лесно можем да сложим самоконтрол, който е важен за бюджета и живота ни. Доволни сме, че тази функция присъства в сайта на букмейкъра и отново го затвърждава сред лидерите в тази сфера.