Опции за Пряко предаване (LiveStream) от Efbet

Една от новите и интересни услуги от сайта на букмейкъра е прякото предаване или „Livestream”. С нея всеки един регистриран потребител може да следи на живо различни интересни събития. За да имате достъп до тези излъчвания, трябва да имате поне 0,50 в сметката си.

Хубаво е да имате бърз и стабилен интернет, защото излъчванията могат да накъсват, прекъсват и дори да изчезнат. Ако всичко е наред с интернета ви, то определено няма да имате такива проблеми. В тази статия ще разгледаме как да стигнете до преките предавания и да ги активирате.

Как да активираме услугата?

За да активирате услугата, трябва да отидете в раздел „На живо“ и след това да изберете в десния ъгъл прозореца за преките излъчвания. От падащото меню имате възможност да изберете кое събитие да гледате в реално време. Отново припомняме, че трябва да имате поне 0,50 в сметката си, за да можете да активирате тази услуга.

Системата ще ви предложи само наличните събития за деня в спортове. Можете да гледате на малък или голям екран, като и при двата варианта получавате перфектна картина и звук.

Какви са спортните събития за пряко излъчване?

Излъчванията се предлагат за различни спортове, като идеята е да се предложи най-интересното за деня. Ще споменем най-известните спортове, но това не означава, че не могат да се появяват и други излъчвания. За да сте винаги актуални и информирани, следете редовно рубриката.

Ето и спортовете, които се излъчват най-често: футбол, баскетбол, тенис, волейбол, хокей на лед, тенис на маса, снукър и електронни спортове.

Това са събитията, които се гледат. Ако има нещо допълнително, то ще бъде отразено със сигурност в сайта. Тези излъчвания ви помагат да направите по-добри прогнози и да печелите всички залози.

Нашето мнение и оценка

Ефбет като всеки един голям букмейкър също поставя в сайта си опция за преки предавания. Това ви дава възможност да следите актуалните новини и събития, без да сте зависими от сателитна или кабелна телевизия. Това от своя страна увеличава шансовете за успех при залагане.

Сумата от 0,50 ст е символична и с нея можете да докажете, че сте редовен клиент на хазартната компания. Ние приветстваме тази услуга на букмейкъра и можем да кажем само хубави неща, като се надяваме да се развива и подобрява.