Отдел “Статистика” в сайта на Efbet

Букмейкърът ви дава достъп до статистика, която показва как се играят различните мачове, какви са резултатите, какво е представянето по стадиони, първенства и така нататък. Ако вие залагате на събития от спорта, то със сигурност прогнозите и предположенията ви се основават на статистика и наблюдения.

Къде се намира статистиката на сайта?

Като регистриран потребител вие имате достъп до нея. Първо трябва да влезете в профила си с потребителското име и парола, а след това да отидете до края на страницата, където ще откриете линк към статистиката. Можете да кликнете на него и да я отворите в отделен прозорец, където да потърсите желана информация.

Какви опции има в тази услуга на букмейкъра?

В лявата част на секцията се намират събитията, които можете да видите. Трябва да кликнете на някое, за да се появят и останалите опции. Ако например искате да видите футбола, ще трябва да изберете държава и първенство, за което да получите информация. Пред вас ще се отвори прозорец, където може да видите резултати, предстоящи срещи и други полезни неща.

Също така, имате до достъп до турнири и първенства за съответната държава. Ще ви се отворят и седем раздела, където можете да видите различна и полезна информация.

Кои са разделите на тази секция?

Както вече споменахме има 7 подраздела за секцията. Те са:

Таблици. В таблиците има подробна информация за голове, точки, резултати, първенства и други неща. Удобни са, тъй като в систематизиран вид предоставят важна информация и лесно можете да се ориентирате.

Състезатели. Тук можете да видите състезателите, както и какви постижения и резултати имат в различните мачове или какво са допринесли за клуба, в който участват.

Отбори. Тук можете да видите различните отбори, какво са постигнали и други любопитни неща.

Head to head. В този подраздел можете да се запознаете с директните сблъсъци, както и статистика, която определя шансовете им за победа.

Програма. Всички мачове са подредени по дата и час, а чрез програмата можете да откриете събитието, което ви интересува и да проверите кога ще се проведе. Така няма да изпуснете нещо важно за вас.

Статистика. Можете да направите в този раздел справка за първенство или участниците в него или пък какви са резултатите.

Архив. В архива можете да видите минали събития, участници и резултати. По този начин можете сами да си направите статистика за даден отбор или спортист. Всичко важно е събрано на едно място и е лесно за откриване.

Като заключение можем да кажем, че това е една от най-полезната секция, където можете да откриете информация. По този начин по-лесно можете да направите прогноза за дадено събитие или сами да си направите наблюдения. Чудесен начин винаги да сте информирани и да постигнете по-голям успех при залаганията.