Регистрация в Efbet – стъпка по стъпка

Регистрацията в сайта на букмейкъра е лесна и няма да ви отнеме много време. Дори да срещнете затруднения, винаги можете да се свържете с отдела за клиенти. В тази статия ще разгледаме подробно какво трябва да направите, за да се регистрирате в сайта.

Първо, трябва да посетите сайта на Efbet и да откриете бутона за регистрация. Най-често той се намира в десния горен ъгъл. След това ще ви се отворят три полета – данни за акаунта, лични данни и депозит.

В данни за акаунта изписвате потребителското име, паролата, пропорционален код (ако имате) и адреса на електронната си поща. След като го направите, преминавате към личните данни.

В личните данни записвате националността си, името, фамилията, телефонен номер, дата на раждате и ЕГН.

След попълване на тези полета, преминавате към депозита. За това как да депозирате може да прочетете нашата подробна статия Какви са начините за депозиране в Ефбет.

Съветваме ви, да попълните коректно данните си, тъй като от сайта могат да се свържат с вас за различни промоции, оферти и други неща. Хубаво е да измислите данни за влизане, които се запомнят лесно и няма да ви се налага да ги запишете. Обърнете внимание на задължителни условия, които трябва да приемете. Също така, трябва да сте навършили 18 години, за да можете да се регистрирате.

След като приключите с това, от сайта ще ви изпратят линк с активация на профила, както и информация за спортните залози с 200 лева бонус.

Как да активирам акаунта си?

След кликване на бутона “Активирай акаунт”, който сте получили на и-мейла, вашият акаунт е активиран. Верифицирането на даден акаунт се случва като изпратите сканирано копие на личната си карта или пък шофьорската си книжка. Понякога може да се случи да Ви поискат да изпратите разпечатки от транзакции през електронни портфейли. Тази стъпка е наложителна, когато искате за първи път да изтеглите парите си. За информация за верификация и теглене от сметка, посетете нашата страница с подробни указания Как да верифицираме Ефбет акаунт. Ако сте достатъчно активни в сайта, няма да ви се налага да предоставяте повече подобна информация.

Има ли повод за притеснение?

Не трябва да се притеснявате, че ви се иска подобна информация, тъй като това е обичайна практика в редица други букмейкъри. На много места се иска копие от шофьорска книжка или лична карта. Това е стандартна процедура при регистрация и първо теглене на пари от акаунта.

Как мога да закрия сметката си?

Ефбет са наясно, че понякога залагането може да стане пристрастяващо за вас и ви дава възможност да закриете сметката си. За тази цел можете да се свържете с отдела за работа с клиенти. Също така, можете да поставите лимити при депозита си и така да си гарантирате сигурността по време на забавленията.