Тенис Залози в Efbet

Букмейкърът дава възможност за залози на тенис, като предоставя на своите клиенти интересни събития и пазари. Можете да залагате на мачове и турнири от различни точки на света. Не е пропусната и възможността да залагате на живо, така че емоцията да бъде още по-голяма.

Къде можете да откриете секцията за тенис?

За да откриете тениса, трябва да отидете в менюто в лявата част на екрана на главната страница. Натискайки върху самия линк, ще ви се отворят всички мачове за деня или следващите 24 часа. Можете да видите всички актуални коефициенти и информацията, която ви интересува. Разделът е подреден максимално, за да не се затруднявате.

Когато изберете даден мач ще можете да видите и различните възможности за двубой. Правейки прогноза, можете да достигнете до опциите за залагане. Ако изберете някой с по-труден пазар, то и коефициентът ще се увеличи, както и шансовете за по-голяма печалба.

Какви са пазарите, които се предлагат за тенис мачовете?

Феновете на този спорт могат да прогнозират изхода от даден мач, но имате достъп и до други възможности. Можете да заложите на даден сет, хендикап или победител. Заедно с това е дадена възможност да се прогнозира победител в конкретен сет или да се даде прогноза за броя игри. Хубавото е, че можете не само да залагате за крайния резултат, но също така за конкретен сет и победителя в него и дори с каква разлика би могъл да спечели.

На какви тенис турнири може да се залага?

Можете да залагате на големи състезания за мъже и жени, както и на популярните турнири като откритите първенства в САЩ, Австралия, Франция, както и Уимбълдън. Накратко казано получавате достъп до всяко едно популярно тенис събитие.

На всеки мач е написано името и турнира, към който принадлежи. На колонката, където са изписани имената на играчите, можете да видите статистика. Всичко е направено максимално лесно и удобно за потребителите. Най-хубавото е, че имате голям избор от събития в Европа и света.

Има ли бонуси за залозите на тенис?

Сигурно се питате дали Ефбет дава бонуси, както при останалите спортове. В сайта конкретно за този спорт няма да откриете бонус, но можем да кажем, че коефициентите са доста високи. Понякога се пускат различни промоции за Големия шлем или пък когато се състезава Григор Димитров, но за това трябва да следите допълнително в сайта. Можете да откриете тези неща в секцията за бонуси и казино.

Има ли възможност за залагане на живо?

В секцията „На живо“ може да видите всички спортове, за които тя е достъпна. Там ще откриете и тениса. Тук коефициентите се сменят доста бързо и това ви дава шанс за по-голяма печалба или по-добра прогноза. Събитията ви дават възможност да залагате по всяко време и дори на такива, които предстоят да се излъчват.

Силните емоции са гарантирани и чрез функцията за Пряко предаване. Тя ви позволява да гледате събитията през компютъра си и така да се уверите в тяхната игра или пък да направите по-добра прогноза. Ефбет със сигурност са направили най-доброто за любителите на тениса.

Обобщение

Като обобщение можем да кажем, че Ефбет са предложили богатство от тенис мачове, на които да заложите, както и много възможности за това. Също така, през функцията за гледане на живо емоцията и шансовете за печалба се увеличават двойно.