Efbet и играта “Трите мача”

Обичате футбола и разбирате от него? Прогнозите ви се сбъдват и искате да печелите от това. Ефбет, като водещ спортен тотализатор предлага и тази опция. Компанията има ново попълнение в спортната област и това е платформата за залози на известния журналист Деян Веселинов. За тази опция ще ви разкажем в следващите редове.

Рубикрата е всеки петък от 8:30, когато той представя три прогнози за най-горещите футболни срещи от идните почивни дни. Всъщност, има ли някакъв по-подходящ начин да се подготвите за идващия уикенд от този?

Трите мача и Деян Веселинов

Можем да кажем, че изненадите не свършват до тук. Всяка седмица имате възможност да участвате в промоциите на букмейкъра, както и в томбола, която може да ви донесе страхотни награди. Вашата задача в тази томбола е да познаете как ще завърши всеки един представен от Деян Веселинов мач.

За да можете да участвате в томболата, трябва да оставите коментар в официалната страница на букмейкъра. Наградите, за които играете всяка седмица са следните:

• Награди по 50 лева Безплатен залог или така наречения Free bet.

• Футболна топка

• Подаръчен пакет

Трите мача е видео рубрика, която се излъчва във фейсбук страницата на букмейкъра. За да имате шанс за победа, трябва да сте успели да предвидите развръзката на мачовете, които Веселинов е представил.

Ето и някои от по-важните правила, с които е добре да сте запознати.

• Повече оставени коментари във страницата не носят по-голям шанс за победа.

• След края на последния мач представители на компанията ще изтеглят на случаен принцип 5 от участниците.

• Победителят се обявява в понеделник след 15 часа.

• Ако сте спечелили безплатен залог, трябва да го използвате за залог с коефициент 1,50 или повече. Само тогава ще можете да го изтеглите. След като сте го спечелили, автоматично се отразява по сметката ви в профила.

• Пазарите от азиатските линии Равенство, Няма залог, Четно, Нечетно или Азиатски Хендикап не се зачитат към условията на промоцията.

• Разполагате с 30 дни да покриете изискванията за проиграване и изтегляне на наградата.

От всичко това можем да направим заключение, че букмейкърът по нови и нови начини се стреми да ангажира аудиторията си и да предостави нови и забавни игри. В тази промоция могат да се включат всички потребители, които са активирали и верифицирали профила си, като дори не се очаква от тях и не необходимо да направят паричен залог. Пожелаваме ви успех и ако видите името си сред победителите, пишете на [email protected], за да можете да получите съдействие от служителите за получаване на наградата.