Верификация на Efbet профил и теглене от сметка

Букмейкърът ви предлага бързи и лесни начини за изтегляне на печалбата. Те не са много разнообразни, но за сметка на това са удобни за всички клиенти. Единственото условие е да сте направили минимума, който е различен за всеки начин. В тази статия ще проследим стъпките за верификация на сметка и минималните суми за изтегляне.

Верификация на акаунта

В началото няма да може да теглите веднага печалбите си, тъй като е необходимо да направите верификация на акаунта си. Това се случва чрез сканирана лична карта или шофьорска книжка, за да можете да докажете на букмейкъра, че сте вие. Веднага след това можете да направите заявка за плащане по един от установените методи.

Как се теглят печалби?

За да изтеглите печалбата си, трябва да влезете в акаунта си и да отидете в раздела „Депозити и тегления“. След това отидете в секцията „Тегления“, където ще ви се отвори прозорче, в което можете да заявите желанието си за изтегляне на печалбите. Тук трябва да посочите желания начин за изплащане, сумата и паролата си от Ефбет, с която сте направили регистрацията.

Какви са методите за изплащане, които предлага букмейкъра?

Букмейкърът има две възможности за изплащане на печалбите – на каса на EasyPay и по банков път. За първата възможност трябва да имате минимум 30 лева, а за втората – 125 лв.

Обобщение

Като заключение можем да кажем, че букмейкърът можеше да предложи повече начини за изплащане на спечелените суми, но и по този начин клиентите могат да се справят бързо и лесно. В бъдеще може да се поработи и върху това, като се добавят повече електронни методи или пък места, от които да се вземат печалбите. Определено има развитие и в тази посока, но и по тези начини засега е удобно да получите печалбите си.