Какви виртуални залози предлага Efbet?

Виртуалните залози се наложиха в последно време при много букмейкъри. Това са събития, които са генерирани от самата система. Те не се различават по нищо от обикновените, тъй като и тук имате коефициенти, различни игри и пазари. От Ефбет предложиха различни игри, така че да задоволят и най-взискателните си клиенти в тази сфера. В следващите редове ще разгледаме подробно опциите, предлагани от букмейкъра.

Видове виртуални залози, които предлага букмейкъра?

Букмейкърът предлага 6 виртуални спортове с различни пазари и коефициенти, така че да е интересно за всеки, който има желание да играе. Ето и кои са те:

1. Футбол. Няма как да не споменем краля на всички спортове, а именно футбола. Тук мачовете се играят в рамките на 3 минути, като са разделени на две полувремена по 1,5 минути. Залозите се предават пряко и играчите могат да ги следят. Картината и звукът са перфектни и така се създава атмосфера, която е близка до реалните спортни събития.

2. Тенис. Виртуалният тенис се доближава до истинския с перфектна картина и звук. Тук коефициентите не се различават по нищо от реалните събитие. Можете спокойно да залагате на любимите си играчи, тъй като участват известни тенисисти от всяка точка на Европа.

3. Евро купа. Тук играя европейските национални отбори. Коефициентите са малко по-високи от обичаните и можете да спечелите много солидни суми, дори да заложите малко пари. Определено е атрактивно събитие и ще ви остави без дъх, когато я играете.

4. Баскетбол. Събитията, които се генерират, са истинска наслада за всеки запалянко. Най-хубавото е, че мачовете от големите зали се предават по уникален и професионален начин и можете да се докоснете до тях, като изпитате уникална емоция. Тук са всички отбори от НБА и определено няма как да не изпитате удоволствие от играта.

5. Коне. Тук можете да залагате на конни надбягвания, като изберете кой ще завърши пръв или в челната тройка. Хиподрумите са с 3D картина, а звукът е повече от перфектен. Тези виртуални състезания имат славата на високи коефициенти и високи дози адреналин.

6. Кучета. Всеки, който обича кучета, ще се зарадва на тази секция. Надпреварването с тези красиви създания определено носи тръпка, но и добри печалби. Хубаво е да проследите няколко състезания, преди да заложите на дадено куче, така че да не загубите. Промените са светкавични и е добре човек да бъде подготвен. По този начин ще имате и по-голям шанс за печалба.

Видове пазари достъпни при виртуалните залози?

Виртуалните спортове не правят изключение с пазарите, които са достъпни. Също така, тук можете да играете за точки, картони и други подобни неща, които са налични и при обичайните събития. При надбягвания имате възможност да заложите на първите трима, първите двама или победителя.

Можете и сами да забележите, че опциите са различни и това ви дава шанс да спечелите по-големи награди. Чудесен начин да се забавлявате, да преживеете силни емоции и да печелите.

Нашето мнение и оценка

Виртуалните спортове са на високо ниво, но нямаше да е зле да има още игри. Разбира се, това може да се случи и на по-късен етап. Определено има на къде да се развива букмейкърът и очакваме с нетърпение това. Можем да дадем само високи оценки за това ново начинание и възможност за нови изживявания, които Ефбет предоставя.