Efbet залози тип „Акумулатор“ – предимства

Този метод е популярен сред различните известни букмейкъри. Сред запалянковците той е известен като залог тип права колонка, която се състава от няколко мача. По този начин можете да получите доста висок коефициент, който като се умножи по заложената сума, получавате спечелената сума.

Efbet дава възможност да заложите и на акумулатори и чрез електронни фишове, като за това не се изискват специални познания. В тази статия ще поговорим именно за правенето на този тип залози, а ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете на поддръжката от Ефбет.

Какво представляват този тип залози?

Както вече казахме това е залог тип права колонка. В тези среди е по-разпространен термина акумулатор, но няма значение как ще го назовете. Важното е да възползвате от предимствата му. Този вид залог не е свързан със системите за залагане, които се правят по друг начин.

Как се прави залога „Акумулатор“?

За да направите залог чрез електронния фиш, трябва да влезете в профила си в букмейкъра. Минимум трябва да изберете да заложите на 4 мача. Колонката се намира от дясната страна на екрана ви. Трябва да запишете и стойността на залога, която искате да направите за четирите мача.

На снимката по-долу ще видите залог, на който е посочена сума от 3 лева. Когато се умножат коефициентите по тази сума, печалбата възлиза на около 180.40 лева. Пресметнатите коефициенти са на четирите срещи и са умножени по тези 3 лева.

Кое е предимството на този вид залози?

Предимството на този вид залози е, че имате право да избирате между много събития. Правата колонка почти винаги е успешна и носи на залагащия много стабилни финансови средства. Залаганията на няколко мача увеличават приходите, макар да не е лесно да ги спечелите накуп.

Обобщение

Като заключение можем да кажем, че правата колонка се постига лесно, стига да знаете на кои мачове ще заложите. Всеки един акумулатор ви приближава към по-голяма печалба, ако и коефициентите са високи. Това е поредният начин да спечелите от букмейкъра Efbet, който е първият получил лиценз за онлайн залагания в България.