Efbet залози “Бърз кеш“

Това е нова услуга на букмейкъра, която радва българските играчи, а именно при определени залози да получите печалбите по установените начини в рамките на 10 минути. В следващите редове ще споделим с вас какво точно представлява тази функция и как можете да се възползвате от нея.

На какви пазари може да залагате в Efbet с опцията „Бърз кеш“?

На първо място, трябва да кажем, че залозите се осъществяват преди началото на даден мач. Имате няколко опции за игра. Сред тях ще срещнете брой тъчове, аутове, корнери и картони. Ако залозите са печеливши то на 11-тата минута можете да изтеглите печалбата си по избрания от вас метод за теглене. Минус е, че не всички пазари имат тази опция, но пък за тези, които е достъпна, то ви се дава голям шанс за успех.

Спечелихте в Ефбет от „Бърз кеш“ – Как да изтеглим печалбата си?

Най-бързо можете да изтеглите печалбата си чрез каса на EasyPay. Когато пуснете заявка, тя се обработва в реално време. Всичко, което се изисква от вас е да заложите и да спечелите. Компанията е решила да предостави тази опция на редовните си клиенти, за да ги зарадва, задържи и да доведат нови под формата на познати, приятели и дори роднини.

Заключение

Като за заключение можем да кажем, че тази опция е доста атрактивна и удобна. С нея можете да получите парите си бързо, особено когато се нуждаете от тях. Няма ограничение в сумите, които можете да получите. Ако сте от онези играчи, които имат късмет, но не е нужно да чакате цял един мач, за да се сдобиете с парична награда. Смело залагайте и печелете, дори и да рисковано. Всички знаем, че рискът обича смелите и доста често му се отплаща с печалби. Пожелаваме ви успех и бързи печалби, които да зарадвате себе си и близките си. Ефбет врява, че доброто обслужване води нови клиенти, така че ако останете доволни, доведете и познатите си.