Залози на живо в Efbet

Като един голям букмейкър със собствен сайт, Ефбет също предлага „Залози на живо“. В този раздел всички играчи могат да заложат на събитие в реално време или да си изберат някое от предстоящите събития. Имате възможност да правите залози по време на играта, а с опцията „Затвори залог“ да си върнете добра сума, ако нещата не вървят по очаквания начин.

Каква информация ще получите в този раздел?

Тук можете да видите коефициентите в реално време, докато се играе дадено събитие. Така по-прецизно ще направите прогнозата си. В реално време можете да виждате точки, наказателни картони. Можете да следите всяко едно събитие на телефона, таблета или през компютъра си. Екипът на Ефбет са се погрижили всичко да бъде лесно, за да можете да залагате на живо, но ако имате някакъв проблем, можете да се свържете с поддръжката за бързото му разрешаване.

Можем да кажем, че разделът е направен атрактивен. Емоцията да залагате на живо е голяма и ще се убедите щом опитате. Тук ще откриете и други пазари за залагане на живо, така че да увеличите максимално печалбите си.

Какви залози на живо представя букмейкъра?

За да видите всички възможности за залагане в Efbet, трябва да влезете в раздела от главната страница. В лявата част на екрана ще ви се отвори падащо меню, където да видите мачовете, играещи се в момента. Ето и спортните дисциплини, които се излъчват на живо: футбол, баскетбол, тенис, волейбол, хокей на лед, снукър и електронни спортове.

Efbet Live Bеtting

Какви са пазарите в раздела „На живо“?

Възможностите за залагане „На живо“ не се различават от тези на мачовете, които не са започнали. Вече споменахме, че има и този вид възможност за залагане. Тук става въпрос за незапочнати събития и така се увеличава шанса ви за печалба. Например, ако залагате на футбол, ще имате възможност да направите прогноза за краен изход, двоен шанс, брой голове, линия голове, кой отбор ще отбележи първи гол, точен резултат, картони, изходът от двете полувремена и други неща.

Тези опции могат да бъдат блокирани в някакъв момент, когато мачът е в напреднал стадии. Блокираните пазари се отбелязват в червено.

Заключение

Залагането винаги е придружено с много емоция и вълнения. Поради тази причина този раздел е направен така, че да имате яснота за всяко едно събитие и да направите точна прогноза. Наличните пазари и спортове са прекрасен начин да получим доходи от хобито си. На последно място, но не и по важност, имате възможност да затворите залога си, ако сметнете, че можете да загубите. В този случай предварително ще знаете каква ще е сумата, която веднага ще бъде отразена в баланса ви и ще се предпазите от загуба.