PalmsBet безплатен залог

Има доста термини в залагането, които може би не са ви ясни, но със сигурност ще се сблъскате с обичайни неща при всеки един букмейкър, какъвто е Палмс Бет. Поради тази причина ще обясним в тази статия какво е безплатен залог и как можете да се възползвате от него. Да започваме!

Какво представлява безплатния залог?

Най-общо казано това е залог, който е за сметка на букмейкърската компания. Оттам идва и името му. Вие можете да изберете какъв залог да направите, от Палмс Бет ще ви изплатят сумата за него. Печалбата, която ще получите след удържането на залога, е чистата ви печалба.

Какъв пример можем да дадем?

Ще дадем пример с безплатен залог на стойност 5 лева. Тук имате два възможни варианта за развитие. Коефициентът ви е 2 и вие се оказвате печеливши, което ви носи 7,50. Във вторият вариант вие сте на загуба, но реално не губите нищо, тъй като сте с безплатен залог.

Къде може да се разиграе безплатният залог?

Безплатният залог може да бъде проигран в спортни залози или в залози на живо. Този залог и безплатните завъртания са коренно различни неща и не трябва да ги бъркате. Вторите са валидни за казино раздела.

Как мога да направя залог?

Ще завършим представянето със стъпки за правене на залог. За да можете да направите залагане, трябва да го активирате. Ето и стъпките за това:

• Влезте в сайта.

• Отидете в спортния раздел или в залозите на живо, които са две отделни менюта в горната част на екрана.

• Ако имате безплатен залог, той ще бъде отразен във фиша ви, който ще намерите най-отдясно.

• За да го активирате, маркирайте check бутон, който се намира вдясно.

• Следва да направите избор на мач и да поставите сума на залог.

• След като сте готови с избора си, натиснете бутона „Залог“, който се намира най-отдолу на фиша ви.

Това е цялата процедура по усвояване на безплатния залог и както виждате не е сложна. Пожелаваме успех на всички, дръзнали да я опитат.