Функцията Cash Out в PalmsBet

Една от атрактивните възможности за забавление и сигурност е функцията кеш аут. От Палмс Бет знаят това и са я осигурили на своите клиенти, а в следващите редове ще разгледаме подробно какво представлява.

Какво представлява функцията?

Самата опция ще ви даде възможност за балансирана игра, като ви дава възможност да прекратите залога си преди края на спортното събитие, за което сте играли. Това е особено полезно в случай, когато играта не се развива според очакванията ви. Ако видите, че губите, то така можете да приберете част от залога си. Да, няма да е пълната сума, но пък ще е сигурна и няма да бъдете напълно на загуба.

Затвори залог“ в Палмс Бет

Сигурно сте забелязали, че кеш аут има по-различен изглед от останалите места. Тук ще я намерите именно под „Затвори залог“ и ще се появи в електронния ви фиш, ако е налична. Когато направите залог, той излиза отдясно под формата на фиш. Залози, които сте направили излизат един под друг.

Бутонът се намира срещу събитието, за което е наличен. Хубавото в случая е, че във всеки един момент се изчислява сумата, която ще получите при натискането му. Така можете да направите достатъчно информиран изход и да прецените рисковете. Опцията не е налична за всеки мач и това се решава по преценка на анализаторите.

Заключение

Опцията е полезна не само за опитните играчи. Тя ще ви помогне да намалите загубите, както и ще ви спести напрежението покрай това да чакате финалните резултати. Ако я използвате в правилния момент, можете и да надвишите дори залога си, но това би се случило, ако събитието е печелившо към момента на прилагане. Когато я изберете, спечелената сума автоматично се прехвърля в акаунта ви, а залогът се смята за изигран и затворен.