Депозиране на пари в Palmsbet

Най-вероятно, след като сте разгледали предложенията на Палмс Бет, то са привлекли вниманието ви и искате да опитате късмета си. За целта обаче трябва да направите депозит и именно това ще бъде темата на статията.

Стъпки за правене на депозит

След като сте влезли в сайта, в левия ъгъл ще видите меню, което води към профила ви. На челна позиция е и линкът за депозит. След като го натиснете, системата ще ви попита дали искате да се възползвате от офертата за спорт или тази за казино. Не се притеснявайте, ако не желаете да вземете бонуса си. След като изберете или отхвърлите предложението, остава да изберете и начин за депозит, а те са:

• CASHTERMINAL – автоматите, които се използват за тази цел.

• EasyPay – след като изберете желаната сума, ще получите код, с който да отидете на каса и да заредите сметката си.

• ePay – процедурата е същата, но ще бъдете прехвърлени към сайта и ще можете директно да наредите средствата.

• Банкова карта – тук трябва да попълните данните от нея, но и да имате банково извлечение, което можете да получите във всеки клон на банката ви или онлайн.

• Банков превод – можете да направите превод, като в полето за обяснения, напишете потребителското си име. Ето и сметката на букмейкъра: BG90FINV91501016228900.

Условия за депозит

Няма особено големи условия за депозит. Минималната сума е 10 лева, банковият трансфер отнема около 1-2 дни. Останалите методи отнемат не повече от няколко минути.

Финални думи

Като заключение можем да кажем, че няма да ви бъде трудно да направите депозит и да играете. Праговете за депозит също са доста минимални. Единствено, ако решите да направите през банкова сметка или карта, трябва да имате и банково извлечение, което е лесно за добиване. Това не бива да ви отказва, тъй като е за вашата сигурност и гарантира, че никой не би се възползвал от средствата ви, освен вие.