Eлектронни спортове в PalmsBet

Залозите за електронни спортове са интересен начин да прекарвате свободното си време. В чужбина те са доста популярни, а у нас навлизат през последните няколко години. Не е случайно, че букмейкърът Палмс Бет е решил да ги включи в портфолиото си. Именно и тях следва да разгледаме в тази статията.

Къде да ги открием?

Разбира се, има много платформи, които предлагат този вид залагания, но Палмс Бет е един от малкото букмейкъри, които ги внедриха в сайтовете си. Това е похвално, защото така всичко е на едно място и не е нужно да се регистрирате и предоставяте лични данни на повече места. Ето и как да стигнете до тях:

• Влезте в сайта и обърнете внимание на спортната секция от главното меню.

• Кликнете на менюто и разгледайте различните спортни секции. Потърсете „Електронни спортове“.

• Кликнете върху връзката и ще се озовете в секцията.

Видове електронни спортове

Добрата новина е, че по всяко време има няколко срещи, които са активни. Букмейкърът се старае да ги поддържа различни, така че да има нещо ново при всяко влизане. Разбира се, те се редуват, така че ако не откривате това, което търсите, изчакайте и ще се появи след няколко минути. Ето и срещите, които са налични:

• Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

• Dota 2

• Overwatch

Ако досега не сте играли подобен тип игри и не знаете дали това е вашето нещо, можете да потърсите отзиви в мрежата и прецените по тях. А ако все пак се колебаете и след проучването си, то опитайте и можете и вие да оставите мнение за този вид спорт.

Предлаганите електронни спортове са малко и определено има накъде да се развива букмейкърът. Би било чудесно, ако можем да видим игри от калибъра на eague of Legends (LOL), World of Warcraft (WOW), Rocket League, FIFA или StarCraft. Към момента обаче те не са налични.

Разплащателни методи

Достигнахме до частта с разплащателните методи. Те са добре познати на аудиторията и се използват и за останалите типове залози. Единствената особеност е, че не можете да теглите печалбите си през кеш терминал.

Ето и кои са методите за депозит и разплащане: MasterCard, Maestro, Visa, EasyPay, ePay.bg, Bank Wire Transfer, Cashterminal, Skrill, Fast Pay, Visa Electron.

Предимства на електронните спортове

Като предимства можем да посочим, че има разнообразие от пазари, както и от предлаганите електронни спортове. Също така, можете да залагате и на живо. Единственият минус е, че няма повече от популярните игри, но може би това ще се промени в бъдеще.

Често задавани въпроси

• Има ли специален бонус за електронните спортове?

Към момента специален бонус за този вид спортове няма, но винаги можете да се възползвате от останалите за спорт и казино.

• Мога ли да играя през мобилната версия?

Да, можете да залагате на електронни спортове през мобилната версия без никакъв проблем. Използвайки версията, вие имате всички неща на разположение, такива, каквито ги виждате през десктоп версията.

• Трябва ли да имам регистрация, за да залагам на електронните спортове?

Да, трябва да имате регистрация, за да можете да правите залози. Можете да се регистрирате и през мобилното си устройство. Трябва да имате и депозит, за да можете да направите залога си.

• Защо не виждам турнири?

Причините за това може да бъдат някого. Най-напред проверете интернет връзката си, тъй като ако е слаба, някои опции няма да бъдат налични. Ако това не е проблемът, то най-вероятно се прави профилактика на сайта, която отнема няколко минути. Накрая, просто може да няма към момента провеждащи се турнири и затова да не ги виждате.

Заключение и оценка

Добре е да погледнете и тази възможност, която се предоставя от Палмс Бет. Възможно е да изпитвате колебания, предвид малкото турнири, но в бъдеще може да бъдат добавени още. Някои определят коефициентите тук като средни, но най-добре е да играете и сами да видите дали това е за вас или не.