PalmsBet Футболни залози

По традиция футболът е атрактивен за залози и прогнози от спортните запалянковци. Поради тази причина редица сайтове се стараят да предложат атрактивни предложения за феновете, така че да могат да се насладят на добра и пълноценна игра. В следващите редове ще разгледаме предложенията от Палмс Бет.

Навигация

Дори да сте нов потребител, няма да ви е трудно да се ориентирате в сайта. На главната лента, която ще намерите горе, ще видите секция „Спорт“. След като я изберете, ще видите и предложенията. Футболът заема челно място в тази категория. В полето ще видите и кои пазари са достъпни към конкретния момент.

След като видите от падащото меню страните, които са предложени за залози, ще можете да видите и пазарите към тях. Това става като изберете една страна и на централно място ще ви се отвори всичко налично за нея. Можете и да направите сортиране според времето на провеждане, ако търсите нещо конкретно.

Кои първенства се следят?

В сайта ще намерите повечето горещи събития от този спорт . Букмейкърът следи повечето турнири като Лига Европа, Шампионска лига и т.н. Към портфолиото на компанията има и вътрешни първенства на страни като Англия, Испания, Германия, Чили, Италия, Швейцария, Франция, Аржентина и Япония.

Палмс Бет няма и да ви разочарова що се отнася и до наличните пазари. Можете да играете за гол, полувреме, автогол, хендикап, точен резултат и други.

Заключение

Смятаме, че макар и нов, букмейкърът се е постарал да предостави максимално забавление на своите потребители и да е актуален в предложенията си. Безспорно има какво да се добави още и с нетърпение очакваме да видим посоката, в която ще се развие. Но и с наличните предложения можете да прекарате чудесно време и да печелите добри печалби. Също така, трябва да се отбележи, че и коефициентите не отстъпват по нищо на останалите букмейкъри в този бранш.