Лимитиране на аканут в Palmsbet

Едно от нещата, които определят дали дадено място е подходящо за нас за забавления, е критерият за сигурност. На никого няма да му бъде приятно да се окаже обект на ограничение от страна на букмейкъра и то по време на игра. Сигурно се питате дали това изобщо е възможно и ние ще предложим отговора в следващите редове.

Кога се предвижда ограничаване?

Както знаете букмейкърът е собственик на компанията „ТЕЛЕМАТИК ИНТЕРАКТИВ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, която има лиценз от Държавната комисия по хазарта. Това означава, че тя попадна под контрола на държавата и се стреми да отговори на всички изисквания за сигурност. В това отношение първото ограничение, с което ще трябва да се справите, е да представите банково извлечение, ако искате да направите депозит с картата си.

Тази мярка е въведена, за да се предпазят клиентите и самият букмейкър от злоупотреби. Също така, няма да можете да теглите печалби, ако не сте преминали през процедура на верификация. Това става като изпратите копие от личните си документи на екипа по поддръжката.

Всичко това обаче са стандартни процедури, които се срещат при всички лицензирани букмейкъри.

Ето и някои от възможните ограничения, които е наложил букмейкъра:

• Ако направите депозит и се откажете да играете, няма да можете да си върнете парите. Букмейкърът е забранил да се теглят средства, без да е направен залог с тях. От организаторите обясняват, че по този начин спират прането на пари.

• Ако случайно попаднете в полезрението на Палмс Бет, то може да бъдете ограничени от услугите, които се предлагат. Тази мярка се налага при съмнение за нарушаване на закона и общите условия, записани в сайта.

Както виждате ограниченията са напълно нормални и не биха ви засегнали, ако не нарушите правилата или законодателството. Така може да се гарантира, че ще се забавлявате само с честна игра.

Има ли оплаквания?

За момента не са постъпили оплаквания от клиенти за некоректно отношение. Въпреки че, условията са стандартни, то вие няма да бъдете ограничени в най-приятния момент на игра, ако сте изпълнили всичко. Най-малкото можете да се допитате до потребители, които са използвали старата платформа и определено ще видите, че са останали доволни от коректното отношение.

Заключение

Палмс Бет е собственик на компанията „ТЕЛЕМАТИК ИНТЕРАКТИВ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, която беше разработила хазартната платформа eCasino.bg, но я обнови и със спортни залози – Palms Bet. Всеобщото мнение на потребителите е, че букмейкърът е коректен и ако вие също сте коректни, то няма да бъдете подложени на ограничения в играта си.