Начален бонус за Спорт от PalmsBet

Палмс Бет предлага щедър бонус за всички фенове на спорта, които са решили да играя. Той идва под формата на 100% върху първия депозит, като сумата не може да надвишава повече от 250 лева. В тази статия ще опишем подробно условията за получава, правила и всичко, което би ви интересувало.

Какво представлява бонусът?

За да активирате офертата, трябва да си създадете профил. След това, отидете в менюто, което се намира в лявата част на екрана и на челно място ще видите опцията за депозит. При правенето на депозит, ще ви се появят две възможности – начален бонус за казино и начален бонус за спорт. Стойността на бонуса ще се прибави автоматично към депозита ви.

Как можете да спечелите от бонуса?

Няма да ви е трудно да спечелите бонуса и да го усвоите. Той ще се появи като безплатен залог, който можете единствено да разиграете на спортни събития. Добре е да знаете, че към сметката ще видите само чистата печалба, тоест след като се приспадне и сумата на бонуса.

Условия на промоцията

Условията не са трудни за изпълнение и можете спокойно да ги изпълните посочения срок. Ако преждевременно решите да се откажете, няма да можете да изтеглите печалбите си и ще загубите всичко. Ето и самите условия:

• Можете да се възползвате от бонуса само веднъж.

• След като депозирате средства и активирате бонуса, общата сума е заключена и не можете да я изтеглите.

• За превъртането на бонуса, трябва да направите залози на стойност 5 пъти сумата + депозита. Ако сте направили депозит за 50 лева, то трябва да направите залози за 500 лева.

• Не можете да правите повтарящи се залози за едно и също събитие.

• Към изпълнение на условията се считат единствено печелившите и губещи залози. Анулираните и тези с кеш аут опция не се зачитат.

• Нямате право да правите депозит

• Имате 60 дни да изпълните условията, ако не успеете – губите всички средства и печалби, както и ако се откажете преди изпълнението на условията.