Промяна на езика в PalmsBet

Макар и ново казино Палмс Бет е добре познато. Определено и става все по-популярно. Компанията предостави и интересни предложения за спортните събитие, като с това определено цели да обхване и тези фенове на залаганията.

Език

Както и повечето букмейкърски сайтове и този се появява на български. Смяната на езика обаче е лесна и може да я направите, като превъртите докрай страницата и видите знамената на държавите, на които можете автоматично да превключите.

Промяната на езика няма да се отрази по никакъв начин на залозите и коефициентите, тъй като те се предлагат и в двете версии. В който и език да се намирате, винаги ще можете да превъртите до долу на страницата и така да превключите на друга езикова версия.

Какви езици са налични?

Може би вече се чудите какви са наличните езици. Можете да изберете между английски и български. В каквато версия да се намирате, винаги можете лесно да превключите към друга.

Заключение

Ако имате някакъв проблем с превключването, винаги можете да се свържете с поддръжката. Междувременно, ако има допълнение от нови езикови версии, то ние ще ви уведомим своеобразно. Също така, добре е и вие да следите за новости, ако искате винаги да бъдете в крак с всичко актуално.