Теглене на средства от PalmsBet

Късметът вече ви се е усмихнал в Палмс Бет и е време да изтеглите печалбата си или поне част от нея. В тази кратка статия ще поговорим за това и ще видим как можете да заявите теглене.

Как се прави теглене?

Букмейкърът се е постарал всичко да бъде на едно място и да не се налага да се лутате между различните категории. Когато влезете в акаунта си, отидете в менюто на профила, което се намира в дясната част на лентата за навигация. „Теглене“ се намира на втора позиция от менюто.

За ваше улеснение ще ви се покаже „Текущ баланс с бонуси“ и „Изтегляем баланс“. Ако в момента разигравате някакъв бонус, той се съобразете със сумата, която е изписана в „Изтегляем бонус“. Ако се опитате да я надвишите, можете да загубите и сегашните си поощрения.

Отново повтаряме, че за да можете да наредите теглене на средства, ще трябва да верифицирате акаунта си. Това е стандартно условие за всички лицензирани букмейкъри. Ако искате да направите банков трансфер, ще трябва да приложите и банково извлечение пред екипа по поддръжката.

Методи на теглене

Методите не се различават особено от тези за депозит. Единствено не можете да теглите средства на кеш терминал. Ако прехвърляте парите си във VISA, то ще трябва да изчакате 3-4 работни дни. През EasyPay, ePay и банковия трансфер става почти веднага, като за последния има такси, според условията на банката.

Заключение

Ако сте сред късметлиите, които могат да изтеглят пари от сметката си, то няма да ви отнеме много време. Съветваме да направите верификацията на акаунта си в началото, но и сега можете да го извършите, тъй като автоматично ще бъдете пренасочени към съответните полета. Също така, минималната сума е сравнително ниска (30 лева) и няма да ви отнеме много време.