Залози на тенис в PalmsBet

Тенисът е един от спортовете, които присъства в портфолиото на букмейкъра и определено има какво да видите в този раздел. В следващите редове ще ви представим какви са възможностите за печалба и забавление.

Къде ще намерите тенис залозите?

Любителите на този спорт няма да имат никакви затруднения да открият раздела. След като влезете в сайта, отидете на раздел „Спорт“ и пред вас ще се открият предлаганите от букмейкъра. Ще видите, че тенисът е на втора позиция и когато го отворите, отляво ще ви се появят всички налични турнири в тази област.

Ако не сте фен на дадено първенство, а искате просто да играете, то можете да сортирате мачовете според датата и часа на провеждането им. Можете да направите това от полето, което се намира точно под логото. Така ще можете да видите всички събития за деня, за следващите няколко часа или за период от три дни.

Кои турнири се следят от букмейкъра?

След като отворите раздела, ще видите турнирите, които се следят, а те са: WTA, ATP и ITF. Също така, потребителите ще се почувстват като у дома си, тъй като вниманието е насочено и към такива, които не са особено популярни. Дългият списък, който ще видите не се изчерпва с всички предложения на компанията. Той се променя постоянно, в зависимост от това какво се случва в света на тениса. В листата често присъстват над 30 първенства.

Кои пазари се предлагат?

Приятно изненадани ще останете от разнообразието на пазарите, които ще откриете. До там можете да стигнете, като натиснете този знак „>“, който се намира в десния ъгъл на всяка среща. Колкото по-голяма популярност има двубоя или противниците в него, толкова и повече възможности за залози ще намерите. Някои от тях са за първа точка, победител, четвърт, различни сетове и други.

Заключение и оценка

Без съмнение е, че Палмс Бет следи всяко едно интригуващо събитие в света на тениса и ви дава достъп до тях и до не толкова популярни. С това букмейкърът печели все повече челни места и репутацията му се повишава, но не само с атрактивните предложения за турнири, а и с атрактивни промоции на сайта си.