Palmsbet Виртуални спортове

Едно от новите неща в Палмс Бет са виртуалните спортове. Тази секция беше очаквана дълго от почитателите на онлайн залозите и сега ще могат да се насладят напълно на залагането в нея. В тази статия ще разгледаме подробно какво представляват виртуалните спортове, как да достигнете до тях и как можете да залагате на тях.

Какво представляват виртуалните спортове?

Ако сте от хората, които не обичат да чакат дълго за резултатите от дадена среща, то това е вашето място. Тук можете да видите крайния резултат няколко секунди след финала на срещата. Срещите се извършват на абсолютно случаен принцип, така че освен съобразителност, ще се нуждаете и от доза късмет.

Следващото нещо, което трябва да бъде отбелязано е, че резултатите се избират от генератор, който автоматично подрежда различните числа. Така и може да се направи заключение, че дори са налични по-високи коефициенти.

Ако виртуалните спортове са предизвикали интереса ви, по-долу ще обясним къде можете да откриете и как да имате личен опит с тях.

Как да стигнем до виртуалните спортове?

След като обяснихме на кратко какво представляват виртуалните спортове, е време и да обясним как можете да стигнете до тях. Всичко е направено лесно, така че няма да ви отнеме много време. За начало трябва да влезете в сайта и да насочите вниманието си към главното меню. То се намира в най-горната част на сайта. Оттам изберете секцията „Виртуални“, която ще ви пренасочи към въпросния тип спортове.

Какви видове виртуални спортове има?

Въпреки че, това е сравнително нова секция, в нея ще откриете интересни и актуални предложения. Ще откриете предложения за автомобили състезания, кено игри, конни състезания, хрътки, стрелба, коне, тенис на маса, тротин и футбол, като тук има дори и от Английската лика и шампионат.

Може да се добавят и още спортове и това определено би било печелившо за букмейкъра. Но дори и в този си вид, предложенията са достатъчно добри и биха задоволили интереса на всеки един играч.

Най-вероятно вече сте решили да играете този вид спортове и се чудите как можете да залагате. Това ще бъде и разгледаме в следваща точка, а накрая ще дадем оценка и коментар.

Как се прави залог?

След като се намирате в дадената секция, залагането не е никак трудно и се прави по следните стъпки:

• Вече сте си харесали спорт и искате да заложите. Можете да отидете до иконките в горната част на екрана.

• След като го направите, маркирате събитие. Имате три възможности: текущо, приключило и предстоящо. На текущо и предстоящо можете да правите залози, но на приключилото събитие можете да видите резултата, без да залагате.

• Залозите ще се появят във фиш отстрани и след като сте готови, можете да го пуснете. Преди това, посетете „Заложен фиш“, за да видите окончателните варианти, които сте избрали.

Коментар и оценки

Като положителни страни можем да посочим, че има разнообразие, интересни предложения, добра картина и звук, както и добри коефициенти. Може би е добре да се добавят повече възможности, но и да разрешат на потребителите без регистрация да играят поне един път, тъй като сега е налична само демо версията.

Смятаме, че въпреки това, букмейкърът заслужава добра оценка и най-вероятно би се развил и в тази посока, така че в бъдеще да очакваме още предложения. Ако имате въпроси, можете да отворите официалната страница на Палмс Бет и да потърсите там повече информация. Разбира се, екипът по поддръжката винаги е на разположение за вашите въпроси и ще отделят, колкото време е нужно, за да получите ясен отговор. Също така, свържете с тях и ако имате проблеми при залагането. Времето за разговор не е ограничено и е напълно безплатен, както и че са на разположение по всяко време на денонощието, дори през почивните дни.