Спортни залози на живо в PalmsBet

Спортните залози са динамично забавление, което се предпочита от много играчи. При този вид залози всеки може да направи максимален брой прогнози и ако те се окажат печеливши, то да получи една доста добра награда.

Навигация в раздела

Разделът е поставен на централно място върху лентата, която ще откриете с отварянето на сайта. Когато зареди сайта, ще видите, че той е структуриран максимално лесно за ориентиране, дори да влизате в него за първи път. В лявата част ще видите всички спортове, които предлагат залози на живо. Ако имате някой любим, то може насочите вниманието си само върху него. Можете да разгледате и предстоящите събития, които се намират точно под тези, които се изпълняват в момента. Така ще можете да разгледате разнообразието и да решите на кое да заложите.

Календарът ще ви даде точна справка за предстоящите сблъсъци и на кои срещи искате да заложите. Така ще можете и да планирате залаганията си и в дългосрочен план.

Събитията са подредени според вида спорт, но вие можете да ги групирате и според времето, когато ще се излъчват. Ако искате да не изпуснете някой мач, то можете да го отбележите със звездичка и той автоматично ще се премести в раздела „Любими“. Когато стартира, вие веднага ще го видите, тъй секцията е видима през цялото време в горната част екрана. Също така, тя е удобна и за отделянето на събитията, които желаете да видите.

Какви спортове можете да откриете?

В този раздел можете да откриете малко спортове, но за сметка на това са добре познати и имат завидно количество събитие. А ето ги и тях:

• Футбол

• Волейбол

• Тенис

• Тенис на маса

• Баскетбол

Компанията се стреми да разширява портфолиото си във всеки един раздел, така че скоро очакваме да има и нови попълнения.

Но дори и с този избор можете да се насладите на атрактивни пазари и да печелите добри печалби. Можете да заложите за брой голове, точен резултат, за първа точка, за дадена четвърт и други.

Заключение

От Палмс Бет определено са се постарали да предоставят най-добри събития за залагане, особено на тези, които обичат този вид залози. Към всеки един спорт има достатъчно атрактивни и достъпни пазари. Също така, трябва да отбележим, че секцията е организирана максимално оптимално и лесна за използване, така че да не губите време в търсене. Можете и да отбележите любимите си мачове или събития, така че да са ви под ръка и това е още един плюс, който заслужава да се отбележи.